Klaas Hummel te gast bij Op1

Klaas Hummel te gast bij Op1

In de uitzending van NPO-talkshow Op1 van 23 april 2020 werd Klaas Hummel gevraagd zijn mening te geven over het coronabeleid van het Nederlandse kabinet. Dit naar aanleiding van de samen met Maurice de Hond gelanceerde website SmartExit.nu.

Hummel en De Hond stellen dat het huidige regeringsbeleid te weinig rekening lijkt te houden met de nieuwste onderzoeksresultaten. De aanpak is te grofmazig en bepaalde risico’s worden te weinig afgevangen. Met extra negatieve gevolgen voor economie en samenleving. 

Op SmartExit.nu worden bezoekers geïnformeerd over de huidige verspreiding van het virus, de potentiële persoonlijke risico’s, de laatste wetenschappelijke inzichten omtrent het virus en de impact op de samenleving van de door de overheid ingestelde maatregelen. Daarnaast worden op basis van recente onderzoeken conclusies getrokken, aan de hand waarvan de verschillende sectoren maatregelen kunnen nemen om sneller én veiliger terug te kunnen keren naar een echt normale samenleving, ver van het ‘nieuwe normaal’.

Bekijk het fragment met Klaas Hummel in Op1 terug op NPOStart.nl.